Cult Social vzw
Torhout

Onze Realisaties


2018 valentine

Slimste thourhoutenaere
8 december, 2018

10 jaar slimste Thouroutenaere O.L.V. quizmaster Bertrand Vander Donckt.

5 Personen per ploeg.

Minstens 3 Torhoutenaeren per ploeg.

Tafel verdeling volgens tijdstip van overschrijven inschrijvingsgeld.
2018 rum tasting

After work rum tasting
5 oktober, 2018

Kwaliteitsvolle Rum tasting ism vtbKultuur Woodland Vibes.

Rumkenner Laban van Bar Laban uit roeselare brengt het verhaal van de Caraïbische rum.

Degustatie van 6 soorten rum.

Slechts 25 plaatsen beschikbaar.

Deelname 30 euro p.p. Inschrijven via inschrijvingen@cultsocial.be
2018 oltimer

Cars for (Go)Carts
20 Mei, 2018

Om de jeugdwerking van Tordale vzw te ondersteunen bij de aankoop van nieuwe GO-carts, en OptiFit van OptimaT te ondersteunen bij de aankoop van een nieuw fitness toestel, organiseren we deze oldtimer meeting op het bedrijfsterrein van OptimaT in Lichtervelde.

Naast vele mooie oldtimers zal u kunnen genieten van Live rockabilly muziek, foodstands & speciale dranktrucks, kinderanimtie, een vintage market en een amerikaans decor.

s'Morgens organiseren we een korte rit (+- 60min) van Torhout naar Lichtervelde. Deze rit is enkel bedoeld voor chaufeurs die een client van Tordaele willen trakteren op een oltimer rit. We laten max 50 oldtimers toe in de rit die in kolonne gereden wordt. Er wordt een gratis ontbijt aangeboden op het terrein van OptimaT.

Toegelaten wagens: +25 jaar
2018 valentine

Meet your valentine
10 februari, 2018

We laten singels kennis maken met elkaar via korte gesprekken van telkens 7 minuten.

Als thema kiezen we dit jaar voor Pisa, haal dus uw beste Italiaans boven.

Maximum 7 mannen en 7 vrouwen per groep.
2017 slimste thourhoutenaere

De slimste thouroutenaere
2 december, 2017

Onder leiding van Quizmaster Bertrand Vander Donckt gaan we op zoek naar de slimste Thouroutenaere 2017.

We maken er een top editie van met extra show gehalte!

Inschrijvingsvoorwaarden: maximum 5 deelnemers per ploeg waarvan minimum 3 inwoners van Torhout.

Max 25 ploegen kunnen inschrijven. Volgorde van storten inschrijvingsgeld (ontvangstdatum) bepaalt de plaats in de zaal.
2017 wijndegustatie

Wijn Degustatie
4 november, 2017

We degusteren 6 wijnen o.l.v. sommelier Kim Lievens.
Ter aanvulling worden 6 gastronomische hapjes geserveerd door Moeyaert Catering .


2017 wijndegustatie

Lady's Workout Night
23 September, 2017

Een leuke workout-avond met je vriendinnen in een sportieve setting met pastabar. Als afsluiter kan u genieten van een fenomenaal optreden van een showteam.

Er worden 3 workouts aangeboden waarvan u de 2 eerste workouts kan kiezen. De derde workout : Fatburning wordt als afsluiter voor de volledige groep gegeven.

U kan kiezen tussen:

Fundance: Bianca Cornellisen

Latin workout: Ilse Morel

Yoga: Veerle Derynck

Fatburning wordt gegeven door Ilse Jaques van I-Fit Health promotions.


bbq fielesoofen

BBQ-Workshop olv Defielesoofen
7 mei, 2017

Het BBQ seizoen staat voor de deur, tijd dus voor een opfrissing en/of om wat bij te leren.

Onder leiding van De BBQ Fielesoofen gaan we samen aan de slag.

Van voorgerecht tot dessert, alles maken we klaar op de BBQ. Er zullen verschillende types van BBQ's aanwezig zijn.

Daarnaast zullen de chefs van De Fielesoofen een en ander demonstreren op de Oklahoma. Dit alles in het prachtig kader van de Boomgaard bij de Kasteelschuur van Kasteel van Wijnendale.


2017 Ladiesnight

BEL GIN & Tonic Degustatie
24 Maart, 2017

Degustatie van 6 Belgische gins met bijpassende tonic. Een activiteit in organisatie van KWB Hooglede ism Cult Social vzw.

Locatie: Zaal Centrum, Kerkstraat 17, 8830 Hooglede.

België - en West Vlaanderen - is reeds vele kwalitatieve gins rijk. Op vrijdag 24 maart 2017, om 20u maken we - onder leiding van Ruben Veramme, Cult Social vzw - een ontdekkingstocht doorheen het smaakpallet van gin & tonic met toegankelijke, verrassende en vooral zeer kwalitatieve gins.

We hebben ook aandacht voor de smaak van de bijpassende tonic en de te gebruiken botanicals. Tijdens het degusteren brengen we de mooie verhalen achter de gins en staan we ook kort stil bij de geschiedenis van Gin & Tonic. We voorzien ook enkele bijpassende hapjes. De gins kunnen achteraf eventueel ook aangekocht worden.

De mensen die alcoholvrij willen blijven tijdens de degustatie kunnen 3 bobtails proeven.


2017 Ladiesnight

Meet Your Valentine
11 Februari, 2017

Ben je singel, +21, op zoek en zin in een leuke avond? Kom dan naar Meet Your Valentine. Een speeddating in een romantische setting waar je tal van leuke en interessante mensen kan ontmoeten. Wie weet ontmoet jij die avond jouw valentine.


cover for life

Cover For Life
10 December, 2016

Toen Lander Moenaert en Kimberly Verstraete begin 2016 met het idee van Cover for Life bij Cult Social aanklopten, zijn wij meteen op de kar gesprongen. Op 10 december gaven drie coverbands (The Covrettes, Thiscover en Barak Friture) het beste van zichzelf voor een uitverkochte Club de B. Daarnaast konden de toeschouwers genieten van een exclusieve gin- en wijnbar en een gourmetburger van Burgers & Co. Als klap op de vuurpijl mochten we met de opbrengst 3 goede doelen elk maar liefst € 2.398,34 schenken! De 3 goede doelen werden gekozen door bovengenoemde coverbands en waren respectievelijk: VZW Kloen, ALS Liga en Samen Kansen Bouwen van het Dominiek Savio Instituut.


de simste thorhoutenaere

De slimste Thouroutenaere
3 December 2016

Deze quiz is ondertussen een vaste waarde geworden onder doorwinterde quizzers. Bertrand Vander Donckt verzorgde zoals elk jaar de quiz en liet de 24 ploegen strijden in een quiz van niveau! Vanaf 3 december mocht Wim Van Thomme zichzelf dan ook terecht voor het volledige jaar “de Slimste Thouroutenaere” noemen.


Ladys night

Lady's work out night
17 September, 2016

Op 17 september lieten we de dames eens goed zweten! 3 workouts (Party aerobics, Latin Dance en Fat Burning) werden gebracht, in samenwerking met I-FIT HEALTHPROJECTS, onder leiding van professionele instructeurs. Na het zwoegen konden de 40 dames genieten van een glaasje cava met gezonde hapjes. Ter verrassing was er een act van de breakdance groep TOTAL MADNESS.


Gin degustatie

BEL - GIN & tonic degustatie
21 Mei, 2016

Gin & Tonic degustatie van 6 Premium Belgische Gin's met hun bijhorende Tonic en aangepaste hapjes o.l.v. Ruben Veramme.


Gourmand social

Gourmand Social
10 Mei, 2015

Apero en barbecue – proeverij, met initiatie voor durvers. Kokkerel met ons mee in een bbq workshop en maak kennis met heerlijke cocktails en verschillende bereidingstechnieken voor lekkere gerechten. Neem deel, en doe leuke en ideeën op waarmee je kan uitpakken bij vrienden en familie. We lichten alvast een tip van de sluier: roken van eendenborst, grillen van Angus Aberdeen vlees, ... We zorgen ook voor een verzorgd vegetarisch alternatief (o.a. Notengehaktballetjes, gevulde portobello's, ...).